Θεοχάρης Θεόδωρος

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Θεοχάρης Θεόδωρος

Μαθηματικός
Κατεύθυνση Εφαρμοσμένων Μαθηματικών

Ονομάζομαι Θεοχάρης Θεόδωρος και γεννήθηκα το 1975 στα Πετράλωνα όπου και μεγάλωσα. Φοίτησα στο 34ο Λύκειο του Θησείου και στη συνέχεια σπούδασα Μαθηματικά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών όπου και αποφοίτησα το 2001.

Το 2003 ίδρυσα Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών στην περιοχή των Πετραλώνων με την επωνυμία Σταθμός Γνώσης και στη συνέχεια πρόσθεσα στις δομές της εταιρείας και την δραστηριότητα της Μέσης Εκπαίδευσης αλλά και του Κέντρου δια Βίου Μάθησης 2. Είμαι εκπαιδευτής ενηλίκων και σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού , Διευθυντής του πολυχώρου εκπαίδευσης Σταθμός Γνώσης, Υπεύθυνος διαχείρισης ποιότητας και ανάπτυξης της εταιρείας. Στο παρελθόν έχω ασχοληθεί αρκετά χρόνια ως μεσίτης καθώς επίσης και με τον χώρο της ανανεώσιμης ενέργειας.

Η αναζήτησή για περαιτέρω προσωπική εξέλιξη με ώθησε να παρακολουθώ από πέρυσι δύο μεταπτυχιακά: το πρώτο αφορά την Εκπαίδευση Ενηλίκων στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Πατρών και το δεύτερο το Executive Mba στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά.

Παράλληλα στον ελεύθερο μου χρόνο αθλούμαι ερασιτεχνικά κάνοντας τρίαθλο. Πρόσφατα κατάφερα να ολοκληρώσω ενα όνειρο 4 ετών τερματίζοντας σε αγώνα ironman (3,8 χιλιόμετρα κολύμπι, 180 χιλιόμετρα ποδήλατο και 42 χιλιόμετρα τρέξιμο συνεχόμενα).

Η ενασχόληση με τα κοινά γίνεται με γνώμονα την ανάγκη μου για προσφορά για αυτό και η υποψηφιότητα μου στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου αποτελεί μία ενδιαφέρουσα πρόκληση. Στηρίζω ενεργά την συμμετοχή του Γιάννη Βαφειαδάκη στις επικείμενες εκλογές και σας καλώ να συμμετέχετε με την ψήφο σας στην διαμόρφωση του νέου επιμελητηρίου.


Στηρίζω το Ανοικτό Επιμελητήριο, στηρίζω την αλλαγή, την καινοτομία και την εξέλιξη!