Παπαγιαννόπουλος Δημήτρης

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Παπαγιαννόπουλος Δημήτρης

Μαθηματικός - Φροντιστής

Γεννήθηκα το 1967 στη Μυτιλήνη της Λέσβου, γενέτειρα της μητέρας μου. Η καταγωγή μου είναι από το Κακαλέτρι, ένα μικρό χωριό στη Μεσσηνία, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο πατέρας μου.

Από το 1968 κατοικώ μόνιμα στην Αθήνα, στη Λαμπρινή, όπου και μένω μέχρι σήμερα. Τελείωσα το 1985 το 59ο Λύκειο στα Άνω Πατήσια και ακολούθησε η εισαγωγή μου στο Μαθηματικό τμήμα της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Πήρα το πτυχίο μου το 1991 και μετά το τέλος της στρατιωτικής μου θητείας, ξεκίνησα να εργάζομαι ως καθηγητής Μαθηματικών, στην ιδιωτική Εκπαίδευση, σε Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης.

Σήμερα είμαι συνιδιοκτήτης και συμμετέχω στη Διεύθυνση Σπουδών των Φροντιστηρίων Υποδομή, τα οποία δραστηριοποιούνται στην Αγ. Παρασκευή και στο Γαλάτσι.

Είμαι μέλος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και μέλος (β' Αντιπρόεδρος) στο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής (Σ.Ε.Φ.Α.). Είμαι επίσης εκλεγμένος αντιπρόσωπος της Αττικής στην Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας (Ο.Ε.Φ.Ε.). Είμαι παντρεμένος με τη φιλόλογο Βιβή Αξιώτη και έχουμε δύο κόρες, την Έλενα και την Μαίρη.

Προσωπική Δήλωση

"Έχοντας παρακολουθήσει τον επικεφαλής του συνδυασμού "ΑΝΟΙΚΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ", Γιάννη Βαφειαδάκη, στην πολύ επιτυχημένη διαδρομή του στα συνδικαλιστικά δρώμενα του επαγγελματικού μου κλάδου, και έχοντας συνεργαστεί στενά μαζί του στο ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής (Σ.Ε.Φ.Α.), δέχτηκα με χαρά να είμαι υποψήφιος και συνοδοιπόρος του στην πρόταση που παρουσιάζει για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας.

Σε μια εποχή στην οποία οι συνθήκες για την Ελληνική επιχείρηση γίνονται ολοένα και πιο δύσκολες, το όραμα για ένα Επιμελητήριο πραγματικά "Ανοικτό" σε όλα τα μέλη του, με ωφέλιμες υπηρεσίες προς αυτά, ένα Επιμελητήριο "Ανοικτό" σε νέες ιδέες και παρεμβάσεις, ουσιαστικά δίπλα στον επιχειρηματία και αρωγό στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας, αξίζει την υποστήριξη και τη συμμετοχή όλων μας.

Η ψήφος σας και η στήριξη της υποψηφιότητάς μου θα είναι τιμή για εμένα και ταυτόχρονα ανάληψη μεγάλης δέσμευσης και ευθύνης απέναντί σας."- Δημήτρης Παπαγιαννόπουλος