Δαμιανός Σπύρος

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Δαμιανός Σπύρος

Φυσικός
Ειδικός γραμματέας ΟΕΦΕ

Γεννήθηκα το 1967 στη Αθήνα και κατοικώ στο Ίλιον . Κατάγομαι από την Ναύπακτο Αιτωλοακαρνανίας.

Το 1985 αποφοίτησα από το 3ο Λύκειο Ιλίου και ακολούθησε η εισαγωγή μου στο Φυσικό τμήμα, της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών, από όπου αποφοίτησα το 1990. Υπηρέτησα τη θητεία μου ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός Διαβιβάσεων. Από το 1992 εργάζομαι ως καθηγητής Φυσικής σε φροντιστήρια Β΄ θμιας εκπαίδευσης. Από το 1993 είμαι ιδιοκτήτης ή συνιδιοκτήτης φροντιστηρίων.

Σήμερα είμαι ιδιοκτήτης και Διευθυντής Σπουδών του εκπαιδευτικού οργανισμού «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» στο Ίλιον, στον οποίο λειτουργεί Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευση, Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Κέντρο Δια Βίου Μάθησης.

Την περίοδο 2000-2002 συμμετέχω στη συγγραφή και στην επιμέλεια φροντιστηριακών βοηθημάτων των Εκδόσεων «Μανιατέας». Την περίοδο 2007-2008 επιμελούμαι επιστημονικές εκδόσεις στις Εκδόσεις «Λιβάνης».

Διδάσκω ως εκπαιδευτής ΛΑΕΚ, εκπαιδευτής ενηλίκων και είμαι σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού. Είμαι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, Γενικός Γραμματέας στο ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής (ΣΕΦΑ) και Ειδικός Γραμματέας στο ΔΣ της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ). Έχω εκλεγεί, επίσης, αντιπρόσωπος της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας (Ο.Ε.Φ.Ε.) στην Αττική.

Είμαι παντρεμένος με τη Γεωργία Βερούτη και έχουμε ένα γιο, τον Παναγιώτη, μαθητή της Β΄ Λυκείου και μια κόρη, τη Βασιλική, μαθήτρια της Β΄ Γυμνασίου.

Προσωπική Δήλωση

"Συμμετέχω στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με το συνδυασμό ΑΝΟΙΚΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ του Γιάννη Βαφειαδάκη και θα είναι τιμή μου αν με στηρίξετε με την ψήφο σας. Στις 2,3 και 4 Δεκεμβρίου 2017 με τη δική σας υποστήριξη το ΕΕΑ αλλάζει σελίδα."


  • Γιατί πιστεύω ότι χρειάζονται νέοι άνθρωποι και νέες ιδέες, καινοτομία και συμμετοχή για να αποκτήσει το Επιμελητήριο νέα ορμή.
  • Γιατί θέλω να είμαι ενεργός & παρών και επιθυμώ να συμμετέχω στις διαδικασίες που αφορούν και -εν πολλοίς- καθορίζουν το επαγγελματικό μου μέλλον
  • Γιατί επιθυμώ ένα Νέο Επιμελητήριο, ενεργό, πολυδιάστατο, λειτουργικό, μοντέρνο, ανοικτό και χρήσιμο σε όλα τα μέλη του.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!- Δαμιανός Σπύρος